Welkom bij Westland Keukens

Watertuinen in Maasdijk

Keuken maassluis

Watertuinen in Maasdijk

Watertuinen is een nieuwbouwwijk aan de rand van Maasdijk. De kleinschaligheid van de wijk sluit naadloos aan bij de dorpse sfeer die voor Maasdijk zo kenmerkend is. Fase I en II zijn gerealiseerd en binnenkort gaat Fase III van start

Westland Keukens en Watertuinen

Westland Keukens begeleid kopers van nieuwbouw woningen Watertuinen van A tot Z. Omdat wij nauw contact met de aannemer cq projectontwikkelaar hebben, weten wij excact wat wel en wat niet kan. Daardoor kunnen wij een keuken plaatsen die helemaal op maat gemaakt is voor het type woning van uw keuze

De aanstaande bewoners kunnen bij ons in de showroom langs komen om alle mogelijkheden te bekijken. Of u een moderne, eigentijdse of juist een landelijke keuken wilt. Wij geven u graag advies over de keuken van uw dromen. In onze showroom kunt u komen kijken naar de kleuren, materialen en de gewenste indeling. Op basis van uw persoonlijke wensen maakt Westland Keukens een ontwerp op maat. Een ontwerp dat u direct in 3-D op een groot scherm kunt zien ontstaan.

Wij zorgen ervoor dat de keuken, die u bij ons heeft besteld, met oog voor perfectie in uw nieuwe woning in Watertuinen geïnstalleerd wordt. Ook is er een grote afdeling met tapijten , laminaat en PVC alsmede een grote gordijn- en raamdecoratiecollectie, zo kunt u alles in één hand houden.

Graag tot ziens bij ons in de showroom!
Ga naar contact ->

 

Bekijk onze keuken collecties:

Laatste Nieuws

  • De Perfecte Keuken Vinden in Den Haag

    Bij Westland Keukens begrijpen we dat de keuken het hart van uw huis is. Als u op zoek bent naar hoogwaardige keukens in Den Haag en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan keukens, van modern tot klassiek, die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en waarom wij dé keukenspecialist in Zuid-Holland zijn.

  • De beste keukenzaken in Zuid-Holland

    Welkom bij Westland Keukens, waar jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Bij ons vind je een uitgebreide selectie keukens die perfect aansluiten bij jouw stijl en wensen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke keuken, wij hebben voor ieder wat wils. In deze blog nemen we je mee langs de beste keukenwinkels in Zuid-Holland en geven we tips voor het kiezen van de ideale keuken.

  • Kom langs in ons Unieke Showroom bij WestlandKeukens in Naaldwijk!

    Stap binnen in onze uitnodigende showroom naast Naaldwijk en laat u onderdompelen in een wereld van keukeninnovatie en stijl. Bij WestlandKeukens streven we ernaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden!