Welkom bij Westland Keukens

Eigentijdse Keukens

Eigentijdse Keukens

Gaat uw voorkeur uit naar een eigentijdse keuken? Dit kan bij Westland Keukens uiteraard ook. De vele lak keukens in de showroom bij Westland Keukens zullen u gegarandeerd de nodige inspiratie geven. Allen voorzien van de nieuwste inbouw apparatuur. Tot ziens, bij ons in de showroom in Maasdijk.

 

Duitse kwaliteit tegen internetprijzen

Service vinden wij bij Westland Keukens erg belangrijk, maar daar hoeven onze klanten niet voor te betalen! Omdat wij onze keukens rechtstreeks van de fabrikant inkopen kunnen wij de prijzen extra laag houden én toch onze service verlenen. Daarom leveren wij onze keukens wel tegen internetprijzen, maar bieden wij de service van een échte keukenzaak! En dat met onze Westlandse betrouwbaarheid.

 

Werkbladen

Een passend werkblad uitzoeken voor uw eigentijdse keuken is bij Westland Keukens echt een fluitje van een cent. We hebben voor ieder wat wils: van roest vrij stalen aanrechtbladen tot natuurlijke kwarts en van graniet met vulkanisch oppervlak tot een aanrechtblad van keramiek. En alles wat daartussen zit. U kunt bij ons veel kanten op, zodat uw eigentijdse keuken uiteindelijk een geweldig geheel wordt.

 

Achterwanden

Net als bij werkbladen is de keuze van een achterwand bij Westland Keukens zeer divers. Decoratieve achterwanden van glas kunnen met of zonder verlichting geleverd worden en zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Ook kunt u kiezen voor een aluminium achterwand, welke leverbaar is in een 90-tal kleuren. Verfsoorten werken ook met RAL kleuren, hierdoor kunnen wij uw achterwand perfect aan laten sluiten bij de kleur van een van uw muren in de keuken. Zo maken wij uw eigentijdse keuken ook echt van u, speciaal op maat gemaakt, 100% naar uw wens. Wij kunnen de achterwanden op iedere gewenste maat voor u maken.

 

Inspiratie

Bekijk ook onderstaande foto's! Hiermee kunt u inspiratie opdoen voor een mooie eigentijdse keuken. Bent u enthousiast, kom gerust langs in onze showroom. Bekijk ons adres. Daar hebben wij veel keukens opgebouwd staan zodat u een nog beter gevoel bij uw nieuwe keuken kunt krijgen. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

Laatste Nieuws

 • Start ATAG Media Campagne 2019

  De naam ATAG wordt vaak ondertekend met deze zin: We love to cook.

 • de Keukenspecialisten Westland keukens!

  Westland keukens is sinds vandaag lid geworden van de keukenspecialist!
  Hou onze pagina in de gaten voor mooie akties en aanbiedingen!

 • Nieuwe locatie

  Westland keukens is verhuisd !!

  Er is een  schitterende showroom gerealiseerd, compleet met de laatste trends en stijlen op keukengebied.

  Westland keukens is nu al weer een jaar gevestigd  in het voormalige pand van Mazda Huisman op de Maasambacht 12 in Maasdijk.