Welkom bij Westland Keukens

'T WIJ-Land in Maasland

Keukenspecialisten

’T WIJ-land in Maasland

Aan de rand van Maasland aan de 's-Herenstraat is het prachtige open erf genaamd  't WIJ-LAND ontstaan, waar drie appartementen en vijftien grondgebonden woningen zijn gebouwd

Westland Keukens en 'T WIJ-land

Westland Keukens heeft de kopers van nieuwbouw woningen 'T WIJ-land met het uitzoeken van hun droomkeuken van A tot Z begeleid. Door de samenwerking  met bouwbedrijf van Mierlo weten wij excact wat wel en wat niet kan. Daardoor konden wij een keuken plaatsen die helemaal op maat gemaakt is voor de woningen in dit project.

Westland keukens heeft een up-to-date showroom waar u kunt komen kijken naar de nieuwste kleuren, materialen en gewenste indeling. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd, van strak modern tot landelijk en klassiek. Op basis van uw persoonlijke wensen maakt Westland Keukens een ontwerp op maat. Een ontwerp dat u direct in 3-D op een groot scherm kunt zien ontstaan.
Ook is er een grote afdeling met tapijten, laminaat en PVC, en ook gordijnen en overige raamdecoratie zo kunt u alles in één hand houden.

 

Graag tot ziens bij ons in de showroom!
Ga naar contact ->

 

Bekijk onze keuken collecties:

Laatste Nieuws

  • De Perfecte Keuken Vinden in Den Haag

    Bij Westland Keukens begrijpen we dat de keuken het hart van uw huis is. Als u op zoek bent naar hoogwaardige keukens in Den Haag en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan keukens, van modern tot klassiek, die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en waarom wij dé keukenspecialist in Zuid-Holland zijn.

  • De beste keukenzaken in Zuid-Holland

    Welkom bij Westland Keukens, waar jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Bij ons vind je een uitgebreide selectie keukens die perfect aansluiten bij jouw stijl en wensen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke keuken, wij hebben voor ieder wat wils. In deze blog nemen we je mee langs de beste keukenwinkels in Zuid-Holland en geven we tips voor het kiezen van de ideale keuken.

  • Kom langs in ons Unieke Showroom bij WestlandKeukens in Naaldwijk!

    Stap binnen in onze uitnodigende showroom naast Naaldwijk en laat u onderdompelen in een wereld van keukeninnovatie en stijl. Bij WestlandKeukens streven we ernaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden!