Welkom bij Westland Keukens

Apparatuur

Keukenspecialisten

Apparatuur

Westland Keukens levert keukenapparatuur in alle prijsklasses en van veel verschillende merken. Bent u een ware keukenprins/ -prinses? Wilt u de meeste luxueuze en nieuwste keuken-gadgets of houdt u het liever eenvoudig? Geen probleem! Bij Westland Keukens staan wij altijd klaar om u te adviseren, wij helpen u graag bij uitzoeken van de apparatuur dat bij u past.

ACTIE  SIEMENS  INDUCTIONAIR SYSTEEM:

MCMI02346700 Siemens REU Campaign inductionAir 03 4 3 Custom

Het Siemens inductionAir systeem combineert twee apparaten in één: een flexinduction kookplaat MET revolutionaire afzuiging.

het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden zodat er altijd precies de gewenste keukenopstelling kan worden gecreëerd. Het inductionAir syteem is gemakkelijk te installeren en het vereist weinig ruimte. Het merendeel van de kastruimte onder het werkblad blijft behouden en kan worden gebruikt voor standaard formaat laden. Herdoor blijft de benodigde opbergruimte voor pannen en overig keukengerei behouden.

De inductionAir kookplaat is voorzien van twee flexZones met een oppervlak van ong. 21 x 40 cm. Op deze zones kunnen pannen van verschillende maten worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal , de grootte en de vorm van de verschiillende pannen. Zo kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een teppanyaki of grillplaat op de kookplaat.

Bij het ontwikkelen van het inductionAir systeem stond het combineren van het beste van twee producten centraal: een geweldige inductiekookplaat met vooruitstrevende in het werkblad geintegreerde afzuiging.

Hieronder ziet u in een filmpje de werking van dit geweldige product:

 

 AEG vaatwassers met Comfortlift:

In onze showroom kunnen wij u de nieuwe AEG Comfortlift vaatwasser laten zien , de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf-met belading- bij het uitrijden vanzelf omhoog komt.
Deze XXL uitvoering biedt meer ruimte dan elke andere vaatwasser. En daarbij is hij uiterst stil , slechts 37 dB. De stilste vaatwasser van Nederland !
Door de ComfortLift kunt u, zonder te bukken, effiënter uitladen en doeltreffender inladen, en gelijk uw rug ontlasten. Met de ComfortLift XXL brengen we de vaat naar een heel nieuw niveau.

in onderstaand filmpje kunt u de werking ervaren:

 

 Merken

Wij leveren onze apparatuur van veel diverse soorten merken. Wij hebben deze apparatuur uitgekozen op hun beste prijs/kwaliteit verhouding. Zo hebben wij gezocht naar die perfecte 'Miele' Kwaliteit, maar dan tegen een super aantrekkelijke prijs. Hieronder een overzicht van diverse merken die wij leveren:

Atag, AEG, Liebherr, Franke, Arte, Bosch, Siemens, Pelgrim, Zanussi, NEFF, Etna, en nog velen meer.


 

Inspiratie

Bekijk ook onderstaande foto's en video's! Hiermee kunt u inspiratie opdoen voor mooie apparatuur voor uw keuken. Bent u enthousiast, kom gerust langs in onze showroom. Bekijk ons adres. Daar hebben wij veel keukens opgebouwd staan zodat u een nog beter gevoel bij de apparatuur kunt krijgen. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

 

 

NEFF Inductiekookplaat met afzuiging

 

NEFF Slide & Hide Ovens

 

NEFF Inductie flexzone

 

NEFF Vaatwasser

 

NEFF Stoomoven

 

Laatste Nieuws