Welkom bij Westland Keukens

Het Sieraad in Den Haag

Keukenzaken den haag

Het Sieraad in Den Haag

Het Sieraad ligt op de kruising van de Ametisthorst & de Amberhorst. In deze wijk waar je binnen een paar minuten in het winkelcentrum Mariahoeve bent, en waar je bijna 40 winkels bij elkaar vindt heeft Westland Keukens in samenwerking met bouwbedrijf van Mierlo dit project voorzien van keukens, welke door de bewoners geheel volgens hun wensen zijn samengesteld.

Westland keukens heeft een up to date showroom waar u kunt komen kijken naar de kleuren, materialen en gewenste indeling, alle stijlen zijn vertegenwoordigd, van strak modern tot klassiek en landelijk. Op basis van uw persoonlijke wensen maakt Westland Keukens een ontwerp op maat. Ook is er een grote afdeling met tapijten, gordijnen en raamdecoraties, zo kunt u alles in één hand houden.

Westland Keukens en Het Sieraad

 

 

Bekijk onze keuken collecties:

Laatste Nieuws

  • De Perfecte Keuken Vinden in Den Haag

    Bij Westland Keukens begrijpen we dat de keuken het hart van uw huis is. Als u op zoek bent naar hoogwaardige keukens in Den Haag en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan keukens, van modern tot klassiek, die perfect passen bij uw stijl en behoeften. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en waarom wij dé keukenspecialist in Zuid-Holland zijn.

  • De beste keukenzaken in Zuid-Holland

    Welkom bij Westland Keukens, waar jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Bij ons vind je een uitgebreide selectie keukens die perfect aansluiten bij jouw stijl en wensen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke keuken, wij hebben voor ieder wat wils. In deze blog nemen we je mee langs de beste keukenwinkels in Zuid-Holland en geven we tips voor het kiezen van de ideale keuken.

  • Kom langs in ons Unieke Showroom bij WestlandKeukens in Naaldwijk!

    Stap binnen in onze uitnodigende showroom naast Naaldwijk en laat u onderdompelen in een wereld van keukeninnovatie en stijl. Bij WestlandKeukens streven we ernaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden!