Welkom bij Westland Keukens

voor iedere stijl

Westland Keukens

Scherp geprijsd

u kunt bij ons ook terecht

Voor moderne keukens

van topkwaliteit

wij bieden ook goede service

Kwaliteit keukens

Tegen Duitse internetprijzen

onze particuliere PROJECTEN
lees meer...

"Een aantal punten waar Westland Keukens goed in geslaagd is: Vriendelijk, eerlijk en zeer creatief!"

Lees de ervaringen van onze klanten

 ZO KAN HET DUS OOK……

Alle negatieve ervaringen met het kopen en laten plaatsen van een keuken die op internet te lezen zijn hadden ons huiverig gemaakt toen wij voor onze net gekochte woning een nieuwe keuken wilden kopen. We zijn enkele showrooms ingelopen van de bekende keukenketens maar het was allemaal veel van hetzelfde en niet wat wij voor ogen hadden. We hebben moeten ervaren dat een keukenverkoper niet bereid was om de offerte per mail te sturen; volgens hem was het “beter” als de offerte in een persoonlijk onderhoud zou worden besproken. We zijn daarom afgehaakt. 

Uiteindelijk zijn we bij Westland Keukens in Maasdijk uitgekomen. Wat ons aansprak was dat het om een eenmanszaak ging, en dat van meet af aan duidelijk werd dat we geen nummer waren aan wie koste wat kost een keuken verkocht moest worden. De benadering van Edwin Nipius was zeer persoonlijk en absoluut niet opdringerig. Hij kwam met tips en voorstellen maar als we niet in wensten te gaan op die tips en voorstellen dan was het ook goed. Recente berichten in de media over agressieve verkoopmethoden van keukenverkopers slaan in ieder geval niet op Edwin. We konden rustig de tijd nemen om beslissingen te nemen.

De eerste keer kwam Edwin alleen inmeten maar voordat hij de keuken ging bestellen kwam hij op eigen initiatief met het voorstel om ook nog een keer met de monteur te komen zodat de monteur met eigen ogen de situatie in ogenschouw kon nemen om zo mogelijke problemen bij de plaatsing van de keuken tijdig te kunnen constateren en daar een oplossing voor te vinden. Dat is nog eens meedenken!

Na het uitzoeken van alle kastjes en apparatuur was het natuurlijk afwachten hoe de keuken geleverd en geplaatst zou worden. Maar ook dat was dik in orde. Er miste zegge en schrijve één handgreep die Edwin direct kwam nabrengen. Toevallig had hij er nog eentje in de showroom. Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst waren van zeer goede wil en waren op de afgesproken dagen en tijdstippen aanwezig. Edwin hield de vinger aan de pols door meerdere malen te komen kijken of alles naar wens ging.

Kortom, voor een ieder die op het punt staat om een keuken uit te zoeken raden wij Westland Keukens in Maasdijk aan.

 

Twee zeer tevreden keukenkopers.

 

recensie familie Visser Maassluis

"Ik had mijn vooroordelen over de keukenbranche. Maar bij Westland Keukens worden klanten gelukkig nog normaal geholpen. Èn na een maand namen ze gewoon contact op of alles nog naar wens is... Mega blij met het eindresultaat."

De heer Sonneveld

"Voor aankoop van onze nieuwe keuken zijn we bij Westland Keukens geslaagd. Een super mooie keuken! Met een uitstekende monteur, echt vakwerk!"

Familie van der Meer

"Een aantal punten waar Westland Keukens goed in geslaagd is: Vriendelijk, eerlijk en zeer creatief!"

Familie Groenewegen

Onze projecten, met partner: van Mierlo bouwgroep

Het laatste Nieuws

10 april

Start ATAG Media Campagne

De naam ATAG wordt vaak ondertekend met deze zin: We love to cook.

Lees meer...
25 november

de Keukenspecialisten Westland keukens!

Westland keukens is sinds 1 januari 2019 lid geworden van de keukenspecialist!
Hou onze pagina in de gaten voor mooie akties en aanbiedingen!

17 mei

Nieuwe locatie

Westland keukens alweer 2 jaar op de Maasambacht 12 in Maasdijk,   in het voormalige pand van Mazda Huisman 

Lees meer...
28 juli

Deze zomer een nieuwe keuken?

Dat is bij Westland Keukens wel erg voordelig! Speciaal voor u hebben wij deze zomer de SUPER SUMMER DEAL!. Bij aanschaf van de SUPER SUMMER DEAL, ontvang u een 4-delig keukenpakket helemaal GRATIS.

Lees meer...

Wij leveren o.a. deze merken: